Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τέσσερις δωρεάν ομαδικές αναλύσεις ονείρων

Φίλοι μου καλημέρα και καλό μήνα!


Στην αρχή του 2011, έκανε δειλά την εμφάνισή του στο πέλαγος του διαδικτύου το blog http://healthcouncelling.blogspot.com, με τη δήλωση: «Δεν είσαι μόνος! Αντιστεκόμαστε στην απομόνωση και στην οικονομική αποτίμηση των πάντων. Απαντούμε δωρεάν σε ερωτήσεις σχετικές με θέματα ψυχικής υγείας…»
Σήμερα, το επισκέπτονται 400 τουλάχιστον αναγνώστες την ημέρα και μάλιστα τον Ιούλιο σημειώθηκε ρεκόρ αναγνώσεων. Χαίρομαι που μια απλή ιδέα εθελοντισμού είχε τόσο μεγάλη απήχηση και βάζει ένα λιθαράκι στην αλληλοβοήθεια των ανθρώπων στους δύσκολους καιρους που ζούμε...
Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που με συμβουλεύονται στα προβλήματά τους κι αυτούς που μας διαβάζουν, εμπιστεύμενοι μια άγνωστη σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση, που τους διαβεβαίωσε πως δεν είναι μόνοι.
Με την ευκαιρία αυτή, τώρα τον Αύγουστο που έχω περισσότερο χρόνο, θα οργανώσω 4 ομαδικές αναλύσεις ονείρων μέσω Skype, σύμφωνα με τη Γιουγκιανή προσέγγιση. Καμιά σχέση με "ονειροκρίτη"! Τα όνειρα φέρνουν πολύτιμο υλικό από το υποσυνείδητο και μια ανάλυση ονείρου συχνά ισοδυναμεί με αρκετές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες.
Δεν θα αμειφθώ για τη δραστηριότητα αυτή. Αντί γι' αυτό, όποιος φίλος έχει την οικονομική δυνατότητα, μπορεί να καταθέσει ένα μικρό ποσό υπερ των Παιδικών Χωριών SOS.

http://www.sos-villages.gr/content/help/53-kane-kai-esy-mia-dwrea

Θα συμμετέχουν μόνο 6 άτομα. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει μήνυμα στο triadaf@otenet.gr και τη διεύθυνσή του στο skype.

Με την αγάπη μου σε όλους τους φίλους
Κατερίνα

4 σχόλια:

  1. Δηλαδη τι ακριβως ειναι αυτη η αναλυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω με ένα μήνυμα τι ακριβώς είναι αυτό που προσφέρω.
    Πρέπει κάποιος απλώς να με "εμπιστευτεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη θα πρεπει κάποιος να εχει καποια ονειρα που βλεπει συχνα για να τα πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κάθε συνεδρία αναλύεται μόνο ένα όνειρο κάποιου από τους συμμετέχοντες. Οι υπόλοιποι τον βοηθούν να το ερμηνεύσει (με τις οδηγίες μου) και παίρνουν παράδειγμα να ερμηνεύουν δικά τους όνειρα στο μέλλον.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.