Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Μπερδεμένη

Αρχικα ημουν σε μια σχεση την οποια εγω τον ηθελα και εκεινος στην αρχη μου το εδειχνε ομως παντα ημουν πολυ συκρατιμενη γιατι ειχα περασει ασχημα απο μια σχεση που ειχα και δεν του αρεσε που δεν μπορουσα να εκδηλωθω ομως καθε φορα που προσπαθουσα δηλαδη πιεζα τον εαυτο μου δεν μου εβγαινε πιστευα πως απλα ηθελα τον χρονο μου..

μετα απο καποιο διαστημα χωρισαμε. εχασα ενα ατομο απο την οικογενεια μου και θα υπηρχε αποσταση διοτι θα εφευγε για δουλεια.ομως παντα τον σκεφτομουν και με πονουσε ολο αυτο..μου εστειλε ξανα μηνυμα και μιλουσαμε απλα τυπικα..

μετα απο καιρο μου ειπε πως οταν ερθει θα ηθελε να ξανα γινει κατι μεταξυ μας..εγω χαρηκα πολυ..οταν ηρθε λοιπον στην αρχη πηγαμε για καφε μετα χαθηκε.. μου ειπε πως ο λογος που δεν ασχοληθηκε ηταν επειδη του ειπαν πως ειχα κανει μια σχεση αφοτου εφυγε. οντως ισχυει αλλα κρατησε μια βδομαδα. δεν μπορουσα να ειμαι με καποιον και να σκεφτομαι εκεινον. εννοειται πως θα του το ελεγα αν βρισκομασταν απο κοντα μονοι μας.

τα ξαναβρικαμε πριν φυγει παλι για την δουλεια του μου ειπε πως ενταξει θα ειμαι πολυ βλακας αν σου πω να χωρισουμε παλι...η αληθεια ειναι πως δεν πηρα αυτα που ακριβως ηθελα..οταν ερθει θα δειξει τι θα γινει στο εντομεταξυ οτι και αν περασε ημουν διπλα του..το προβλημα μου ειναι πως δεν εκδηλωνεται δεν μου δειχνει αν εχει αισθηματα το οτιδιποτε ειναι πολυ επιφυλακτικος..

Και τωρα τελευταια με ελκυει ενα παιδι που ειχαμε κατι αλλα ειχαμε περασει ομορφα ειχαμε παθος,τρελα περνουσαμε καλα ομως του το ειχα σταματησει ενω το ηθελα γιατι δεν θα εβγαζε πουθενα διοτι ειχε σχεση την οποια ειχε γραμμενη εντελως και ακομα την εχει..βεβαια τωρα δεν εγινε κατι μεταξυ μας αλλα μου αρεσει ακομα..αλλα πραγματικα θα ηθελα απο την σχεση μου να επαιρνα αγαπη γιατι την εχω αναγκη..και δεν μου αρεσει ολο αυτο που γινεται..εγω ποτε δεν εδωσα δικαιωμα τωρα γιατι τα εχω κανει ετσι? Ειμαι εντελως μπερδεμενη...

Ν

 

Δεν βλέπω το λόγο για τόσο μπέρδεμα. Είναι προφανές πως δεν παίρνεις αυτό που θέλεις από κανέναν από τους 2 άντρες στους οποίους αναφέρεσαι.

Ο πρώτος θέλει και δε θέλει μια μακρόθεν σχέση. Θύμωσε που όταν χωρίσατε εσύ δοκίμασες και ξανακάνεις ένα φλερτ. Με ποιο δικαίωμα περίμενε να του δώσεις λογαριασμό; Αυτός σου είπε τι έκανε το διάστημα που έλειπε;

Το πιθανότερο είναι να θέλει μια κοπέλα που θα του είναι πιστή σε μια μακρόθεν σχέση και θα έχει εξασφαλισμένη τη συντροφιά της όταν βρίσκεται εδώ.  Αν δεν σου δίνει τη συναισθηματική κάλυψη που θέλεις, δεν βλέπω το λόγο να διατηρείς μια σχέση με τόσο αντίξοες συνθήκες.

Ο δεύτερος πέρασε καλά μαζί σου ενώ είχε σχέση την οποία δεν υπολόγιζε. Σου αρέσει αλλά είναι ακόμη σε σχέση και δεν μπορεί να σου δώσει αυτά που θέλεις.

Ναι, σίγουρα θέλεις αγάπη και μια όμορφη σχέση και το αξίζεις, όπως εξάλλου το αξίζουμε όλοι. Απλώς δεν διαχειρίζεσαι καλά τις σχέσεις σου και μπλέκεις σε περιπτώσεις που εξ αρχής φαίνεται πως δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που επιθυμείς. 

Η γνώμη μου είναι να ξεχάσεις και τις 2 περιπτώσεις και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες. Αν δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου και ψάχνεις σχέσεις για να νιώσεις καλά, τότε οι λάθος επιλογές είναι φυσικό επακόλουθο. Πρόσεχε και προστάτευε τον εαυτό σου γιατί αν δεν το κάνεις η ίδια, δεν θα το κάνουν οι άλλοι για λογαριασμό σου…

5 σχόλια:

  1. Γιατι δεν πας στο μέρος που μένει ο πρώτος? Στον δεύτερο πες του να χωρίσει, γιατι κοροιδεύει την κοπέλα του? Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώτος λείπει στα καράβια αυτή είναι η δουλεία του και όταν μιλάμε λέμε απλά τα νέα μας τίποτα το ιδιαίτερο..φαντάσου οτι του λέω μου λείπεις και απαντάει άσχετα..αποφεύγεο να απαντήσει..
    Ο δεύτερος έχει μια σχέση εδώ και καιρό που πλέον πιστεύω του έχει γίνει ρουτίνα και μου είχε πως δεν θα ψαχνώταν αν ήταν ευτυχισμένος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετικά με τον πρώτο έχω ζήσει ακριβώς το ίδιο....Ίσως κρατάει συναισθηματικά απόσταση γιατί δεν θέλει να δεθεί, μπορεί όμως και όπως έχει εσένα να έχει και άλλες, οπότε γενικά να τα βλέπει επιφανειακά τα πράγματα και να μην έχει την ανάγκη να ανοιχτεί. Ο δεύτερος, αν δεν θέλει να ρουτινιάζει να μην κάνει σχέση..... Εσύ δηλαδή θα τον εμπιστεύεσαι αν αφήσει την κοπέλα του για εσένα; Κάποια στιγμή θα ρουτινιάσει και με εσένα. Μία σχέση όταν είναι καλή, ε έχει και λίγη ρουτίνα μέσα της. Έτσι για να δημιουργείται η αίσθηση της σταθερότητας. Μάγκας είναι όποιος μπορεί τη ρουτίνα του να την κάνει ευχάριστη και σίγουρα όχι με το να παίζει με γκόμενες. Σόρρυ που το λέω χύμα, αλλά έχουν ισοπεδωθεί τόσο οι σχέσεις όλοι κοιτάνε την πάρτη τους. Ψάξε κάποιον τρίτο. Αυτοί οι δύο φαίνονται περίεργες περιπτώσεις και οι δύο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι έχεις απόλυτο δίκιο ειδίκα για το δεύτερο πρόσωπο..όδο αφορά το πρώτο δεν έχει κάποια άλλη σίγουρα καταρχάς με έχει γνωρίσει στους δικούς του..και ξέρω ότι δεν είναι της άποψης για να μπει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση προτιμάει να χωρίσει μου το έχει πει είναι ξεκάθαρος..επίσης μου έχει πει πως είναι πολύ επιφυλακτικός και πως ξέρει ότι χρειάζομαι αγάπη απλά δεν είναι σε θέση να μου την δώσει τώρα πιστεύω πως αυτό το ταξίδι θα δείξει πολλά και για τους δύο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσένα που κατέληξε τελικά αυτό με τον πρώτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.