Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Οι… εξαφανισμένοι ξαναχτυπούν!

Είμαι 28 χρονών και πριν από 3 μήνες άρχισα να βγαίνω με έναν συνάδελφο, 33 χρονών.  Τους 2 μήνες υπήρχε έντονο φλερτ βγαιναμε 10 το βραδυ και γυρνούσαμε 5 το πρωί στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω πως γεμίζαμε τόσες ώρες συζήτησης (προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και φλερτ). Μετά από 12 ραντεβού κοιμηθηκαμε και μαζί και οι δυο είπαμε οτι ήταν υπέροχο. Βρεθηκαμε αλλες 2 φορές ερωτικά και μετά άρχισε ένα σερί συγκυριων, και από τις δυο τις πλευρές και δεν καταφέραμε να βρεθούμε.

Μετά όταν ηρεμήσαμε ενώ είχαμε κανονισει να βρεθούμε αρχισε να μου το ακυρώνει και εγω τσατιστηκα και του ειπα ότι δεν είμαι της μιας βραδιας. Εκείνος μου είπε οτι και εκείνος δεν είναι των σχέσεων. Μετά από αυτό εξαφανίστηκε. Ξαναμιλήσαμε λόγω δουλείας και εκεί κάπου μου πέταξε πάλι οτι το σεξ είναι καλή εκτονωση για τα νευρα, ξανατσακωθηκαμε γιατί εγω δεν θελω απλως σεξ. Αλλά δεν θελω να βάζουμε και ταμπέλες για το πως θα εξελιχθεί το μεταξύ μας. Μου είπε οτι στα περισσότερα συμφωνουμε εμείς οι δυο και δεν θέλει να είμαστε τσακωμένοι. Μετά εξαφανίστηκε πάλι και εμφανίστηκε μετα από 10 μέρες με ένα μνμ να μου λέει πως θα ήθελε να με δει αλλά μετά είπε πως είναι αργά.

Στην δουλειά που τον είδα χτες με φιλησε στο μετωπο και μου χαιδευε τα μαλλια. Δεν μπορω να μεταφράσω την συμπεριφορά του. Επειδή έχω κάνει μονο μια σχέση 6 χρόνων δεν έχω εμπειρίες και δεν ξέρω πως να φερθώ και τι είναι σωστό ή λάθος. Μπορεί καποιος να εξαφανίζεται για 1 μήνα και όμως να ενδιαφέρεται; Μπορεί ένας άντρας 33 χρονών να μην έχει ορμές; Μπορεί απλά να ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι και να εξαφανίστηκε, τότε γιατί μου λέει ότι όλα καλά; Εγώ πως θα κανονίσω να τον δω και να τα ξεκαθαρίσουμε ποιες είναι οι σωστές λέξεις;Υπάρχει σε μια σχέση το ποιος στέλνει πρώτος, γιατι αν στείλω εγώ πάντα μου απαντάει και μου μιλάει για 5 ώρες, αλλά εδώ και ένα μήνα αυτός σταμάτησε να μου στέλνει. Πως μεταφραζεται όταν ενας άντρας και σε φλερταρει και σε ζηλεύει και σου φέρεται πατρικά, και σε κολακευει για ότι έχεις κάνει στην ζωή σου και σου ζητάει να κοιμηθείς μαζί του και όποτε επικοινωνεί μαζί σου η επικοινωνία δεν πρόκειται να είναι για λιγότερη από τρίωρο, όμως έχει μεγάλες περιόδους εξαφάνισης;

Ι

 
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες που δεν τους γνωρίζεις, προφανώς από έλλειψη εμπειρίας.

·       Μπορεί καποιος να εξαφανίζεται για 1 μήνα και όμως να ενδιαφέρεται; Βέβαια, όταν ενδιαφέρεται απλώς και μόνο για σεξ.

·       Μπορεί απλά να ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι και να εξαφανίστηκε, τότε γιατί μου λέει ότι όλα καλά; Ναι, μια χαρά μπορεί να περάσει λίγο καλά και μετά να εξαφανιστεί. Και τι περίμενες, να σου το πει ευθέως;

·       Εγώ πως θα κανονίσω να τον δω και να τα ξεκαθαρίσουμε ποιες είναι οι σωστές λέξεις; Πολύ απλά: Παίρνεις ένα τηλέφωνο και που ζητάς να βγείτε να μιλήσετε. Σωστές λέξεις δεν μπορώ να υπαγορεύσω! Να είσαι απλώς ειλικρινής και να ρωτήσεις ό,τι νιώθεις.

·       Υπάρχει σε μια σχέση το ποιος στέλνει πρώτος, γιατι αν στείλω εγώ πάντα μου απαντάει και μου μιλάει για 5 ώρες, αλλά εδώ και ένα μήνα αυτός σταμάτησε να μου στέλνει. Σε μια σχέση στενή και ειλικρινή, δεν υπάρχουν τέτοιοι κανόνες. Σε μια σχέση που είναι-και-δεν-είναι, όπως η δική σου, ο κανόνας που ισχύει είναι ..σαν το βόλει. Ρίχνεις μια μπαλιά αλλά όχι δεύτερη και αν ενδιαφέρεται ανταποκρίνεται.

·       Πως μεταφραζεται όταν ενας άντρας…. όμως έχει μεγάλες περιόδους εξαφάνισης; Μεταφράζεται ως επιθυμία από μέρους του για μια σχέση ευκαιριακού σεξ, όταν εκείνος το επιθυμεί.

Είναι προφανές πως ο κύριος δεν μπορεί να σου δώσει τη σχέση που επιθυμείς. Στην αρχή ενθουσιάστηκε, σε κατέκτησε, περάσατε ωραία, αλλά, όπως είπε, δεν είναι των σχέσεων. Το θεωρώ μάταιο να επιμείνεις.

1 σχόλιο:

  1. Το οτι δεν είναι των σχέσεων έπρεπε να στο πει απο νωρίς, γιατι κατα κανόνα οι γυναίκες σπάνια επιθυμούν ελεύθερη σχέση, τελείως χαλαρά δηλαδή. Εγώ καταλαβαίνω οτι του αρέσεις αλλα δε θέλει να δεσμευτεί. Θέλει να είναι χαλαρός, όποτε θέλει αυτός να σε καλει, όποτε θέλει να χάνεται χωρίς εξηγήσεις. Θέλει part time σχέση. Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.