Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά

Την γνωρισα πριν 5 μηνες, στην αρχη ειχα ενθουσιαστει απιστευτα και λογω εμφανισης κ λογω χαρακτηρα.ξεφευγε εντελως απο οτιδηποτε συνηθισμενο η συμπεριφορα της.
Ευγενικη, κοινωνικη, ανοιχτη με τους φιλους μου κ γενικοτερα εδινε την εικονα ενος πολυ καλοπροαιρετου ανθρωπου.οι φιλοφρονησεις επαιρναν κ εδιναν!"πως γινεται να εισαι τοσο τελειος!", εισαι ο ανθρωπος που ηθελα παντα κτλ.
Στη πορεια βεβαια αρχισε κ μου εδειχνε εντονα σημαδια κυκλοθυμικοτητας, αποτομες αλλαγες στη διαθεση κυριως, διαταραχές στον ύπνο και διάφορες φοβίες
 που με είχαν προβληματίσει αρκετά, αν και προσπαθούσα όσο μπορώ να τη βοηθήσω γιατί έβλεπα οτι δεν μπορεί να πάρει βοήθεια απο την οικογένεια της (χωρισμένοι γονείς).
Πριν 3 εβδομαδες αυτα εγιναν πολυ εντονα.Τη μια μερα δεν ηξερε τι ηθελε και μετα απο 5 λεπτα που ενιωθε οτι μπορει και να με χασει μου ελεγε τα αναποδα (ελα σε παρακαλω απο το σπιτι να με παρεις θελω να σε δω-σε θελω πολυ σημειωτέον οτι στο παρελθόν σε μια περίπτωση που είχαμε τσακωθεί και υποψιάστηκε οτι μπορεί να επηρεαστώ και να τελειώσω τη σχέση είχε δείξει παρόμοια συμπεριφορά), την επομενη μερα να με παιρνει τηλ και να μου λεει οτι με αγαπαει,τη μεθεπομενη οτι εχει αναγκη να ακουσει τα συναισθηματα μου.Και στο τελος ενα πρωι μετα απο καποιες μερες να με παιρνει τηλ και να μου λεει οτι θελει να χωρισουμε γιατι δεν με θελει!!!
Δεν ηξερα πως να το διαχειριστω, η πληρης απαξιωση με ατακες:δεν σε θελω, λυπάμαι αλλά πρεπει να κοιταξω τον εαυτο μου, δεν μπορω να υποκρινομαι και να ειμαι σε μια σχεση με καποιον που δεν με τραβαει και αλλα πολλα..
Εχουμε να μιλησουμε 3 εβδομαδες.
 Γνωρίζω οτι ολα αυτα ξεφευγουν απο το φυσιολογικο, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εισέπραξα αυτή  τη συμπεριφορα. Με στεναχωρεί αρκετά και ομολογώ οτι δεν μπορώ να το βγάλω απο το μυαλό μου.
Γ.
 
Η κατάσταση με τη φίλη σου, όπως την περιγράφεις, δείχνει μια διαταραγμένη προσωπικότητα η οποία με πολύ άσχημο τρόπο σε απέρριψε και δεν θέλει να συνεχίσετε.
Δεν μπορώ να ξέρω τι θέματα έχει η κοπέλα, ούτε να σχηματίσω άποψη για τους λόγους που σου φέρθηκε έτσι. Μπορεί να είναι καθαρά τα δικά της ψυχολογικά προβλήματα ή μπορεί ποτέ να μη σε αγάπησε ποτέ πραγματικά και να προσποιήθηκε ή τα όποια συναισθήματά της να τέλειωσαν γρήγορα ή ακόμη και να έκανες κάτι που αδίκως το παρεξήγησε και πολλές άλλες εκδοχές.
 
Αφού εσύ μου γράφεις, θα ασχοληθώ μαζί σου. Ξέρω πως είναι δύσκολο να ξεγράψει κάποιος σε 3 εβδομάδες αυτήν που αγαπά.  Καταλαβαίνεις όμως ότι η κοπέλα δεν είναι αξιόπιστο άτομο και ακόμη κι αν υπαναχωρήσει, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς για σοβαρή σχέση. Όσο όμως κι αν δεν μπορείς τώρα να ξεχάσεις την ξεχάσεις, προτείνω να μην επιδιώξεις  άλλες επικοινωνίες μαζί της και να σκεφτείς λογικά να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Ακόμη κι αν η κοπέλα έδειχνε αξιόπιστη, όταν ο άλλος μας δηλώσει πως δε μας θέλει πια, καλό είναι να αποχωρούμε .
 
Καλό είναι από την ιστορία αυτή να διδαχτείς  να είσαι πιο επιλεκτικός προκειμένου για σοβαρές σχέσεις και να μην επενδύεις πριν ο χρόνος δείξει την αξία τους.
 
 

1 σχόλιο:

  1. στη φίλη που έγραψε εδώ στα σχόλια το πρόβλημά της, απαντώ με νέα ανάρτηση "Δεν ξέρει τι θέλει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.