Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μύηση στο σεξ με μεγαλύτερη



Μη μου πεις πως σου μιλάω σαν τη μαμά σου, αλλά κάποιες φορές και οι μαμάδες έχουν δίκιο!

Είμαι 17 ετών και γνώρισα στο fb μια γυναίκα 36 ετών. Ξεκίνησε ένα φλερτ σαν παιχνίδι, που μου άρεσε πολύ. Δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα αλλά είναι σαν να έχουμε σχέση. Τώρα με έχει καλέσει αν θέλω να πάω στο σπίτι της και καταλαβαίνω πως αν το κάνω θα προχωρήσουμε σε σεξ. Από τη μια το θέλω πολύ (δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα παρά μόνο κάποια φλερτ με συνομήλικές μου), από την άλλη διστάζω γιατί δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω σε ένα ξένο σπίτι και φοβάμαι.

Ν.

Τα φλερτ και οι σχέσεις μεταξύ ατόμων με μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι συχνά πολύ ελκυστικά, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις. Στη δική σου περίπτωση είναι κατανοητή η γοητεία που σου ασκεί μια ώριμη και έμπειρη γυναίκα. Αυτό, σε συνδυασμό με την επιθυμία σου να γνωρίσεις τον έρωτα και με μια αίσθηση «υπερηφάνειας» που είναι πιθανό να σου δίνει η επαφή με μια μεγάλη γυναίκα, σε κάνουν να  θέλεις να προχωρήσεις.

Αρχικά θα σου επισημάνω πως δεν πρέπει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να πηγαίνουμε σε σπίτια ή να μπαίνουμε σε αυτοκίνητα ατόμων που γνωρίσαμε ηλεκτρονικά. Ακόμη κι αν επρόκειτο για μια συνομήλική σου κοπέλα ή αγόρι, θα ήταν επικίνδυνο να πας στο σπίτι τους. Όποιος θέλει να συνεχίσει μια ηλεκτρονική γνωριμία, θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από μια κατά πρόσωπο συνάντηση σε ένα πολυσύχναστο μέρος.

Έρχομαι τώρα στο τι μπορεί να υποκρύπτει μια τέτοια πρόσκληση. Να μερικές «κακές» πιθανότητες:

·         Η προσωπικότητα της κοπέλας είναι ψεύτικη και στο σπίτι της μπορεί να σε περιμένει… κι εγώ δεν ξέρω τι. Ακόμη κι αν έχει δείξει την πραγματική της προσωπικότητα, στο σπίτι της μπορεί μαζί μ’ αυτήν να συναντήσεις και άλλα άτομα που έχουν σκοπό να σε εκμεταλλευτούν σεξουαλικά ή με κάποιον άλλο τρόπο (κακοποίηση,ουσίες, αλκοόλ κτλ). Κίνδυνος!

·         Η κοπέλα χρειάζεται κάποιον που να τη θαυμάζει και να μπορεί να του επιβληθεί για να καλύψει δικές της ανασφάλειες, απωθημένα και ψυχολογικά προβλήματα μέσα από τη μύησή του στο σεξ. Ποια φυσιολογική, έμπειρη γυναίκα, επιλέγει ένα άπειρο αγόρι για σεξουαλικές σχέσεις;

·         Η κοπέλα έχει σεξουαλικές ιδιαιτερότητες που θέλει να τις ικανοποιήσει «επιβάλλοντάς» τες σε ένα νέο και άπειρο αγόρι.

·         Η σεξουαλική προσέλκυση ενός ανηλίκου από έναν ενήλικο διώκεται ποινικά. Ακόμη κι αν η κοπέλα δεν θέλει τίποτα άλλο από μια «γνωριμία» μαζί σου, οι γονείς σου ή οποιοσδήποτε άλλος αν το μάθουν μπορεί να προσφύγουν στη δικαιοσύνη και να βρεθείτε όλοι στα δικαστήρια.

·         Υπάρχουν πολλά μυθιστορήματα και κινηματογραφικά έργα που παρουσιάζουν ειδυλλιακά τη «μύηση» ενός νέου αγοριού στο σεξ από μια όμορφη και τρυφερή ώριμη γυναίκα. Στην πραγματική ζωή όμως τα πράγματα είναι συνήθως διαφορετικά…
Η γνώμη μου είναι να μην ενδώσεις και το πολύ-πολύ αν θέλεις να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου να τη συναντήσεις σε έναν δημόσιο χώρο, αλλά χωρίς συνέχεια. Θα είναι όμορφο να αρχίσεις τη σεξουαλική σου ζωή με ένα κορίτσι της ηλικίας σου, που θα το γνωρίζεις προσωπικά και θα υπάρχουν μεταξύ σας κάποια συναισθήματα, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αν ξεκινήσεις με «ανορθόδοξο» τρόπο ίσως υποστείς κάποια ψυχολογική πίεση που θα ανακόψει τη φυσιολογική σεξουαλική-ψυχολογική σου ωρίμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.