Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ακόμα παρθένα

Είμαι 23 χρονων και ακομα δεν εχω κανει σεξ. Το προβλημα ειναι οτι ολο εγω κανω πισω οποτε παει να γινει σεξ με καποιο αγορι. Αλλα νομιζω οτι δεν τους γνωριζω σωστα γιατι τους περισσοτερους τους γνωριζω απο καμακι και οποτε βγαινω πρωτα ραντεβου μαζι τους μου λενε να παω σπιτι τους και κομπλαρω ενω θελω πολυ να παω και να γινει σεξ αλλα οχι με αυτον τον τροπο.Με εχει πιασει απελπισια, τι να κανω; επισης οποτε γνωριζω καποιο αγορι ντρεπομαι πολυ να του πω οτι ειμαι παρθενα και οτι δεν εχω καμια σεξουαλικη εμπειρια οσο εμφανισιμη και αν ειμαι.Ειναι και το θεμα της ηλικιας βεβαια που θα επρεπε να ειχα πολλες εμπειριες ενω δεν εχω καμια και αισθανομαι μειονεκτικα και κλαιω συνεχεια, τα χρονια περνανε και εγω μενω πισω.Σε λιγο καιρο κλεινω τα 24 και με εχει πιασει κριση ηλικιας που φτανω σε αυτην την ηλικια και ακομη ειμαι ετσι.
Χ

 
Eιμαι 23 χρονων και ακομα δεν εχω κανει σεξ…Ειναι και το θεμα της ηλικιας βεβαια που θα επρεπε να ειχα πολλες εμπειριες ενω δεν εχω καμια και αισθανομαι μειονεκτικα και κλαιω συνεχεια, τα χρονια περνανε και εγω μενω πισω… Σε λιγο καιρο κλεινω τα 24 και με εχει πιασει κριση ηλικιας που φτανω σε αυτην την ηλικια και ακομη ειμαι ετσι. Το σεξ δεν είναι διαγωνισμός που κρίνει την αξία μας, ούτε έχει ημερομηνία έναρξης και λήξης. Η δική σου προσωπικότητα και συνθήκες ζωής δεν έκαναν ακόμη τον κατάλληλο συνδυασμό. Εχεις κολλήσει στα στερεότυπα που καθορίζουν ηλικίες για τα πάντα. Με τη λογική αυτή, ίσως ανησυχείς και για το μέλλον σου ως γυναίκας γενικότερα. Πχ μια 26χρονη πελάτισσά μου ανησυχούσε που δεν είχε κάνει ακόμα σοβαρή σχέση. Όταν συζητούσαμε για τα στάδια των σχέσεων και της έλεγα πως χρειάζεται χρόνος για το κάθε στάδιο, αγχώθηκε  σκεπτόμενη τα εξής: Ακόμη κι αν κάνω σοβαρή σχέση στα 27, να διατηρήσω δεσμό να τον δοκιμάσω ως τα 29, να αρραβωνιαστώ στα 30, να παντρευτώ στα 31, κι αν δεν κάνω αμέσως παιδί έφτασα 35!  Είναι περίεργο πώς κάποια νέα κορίτσια σκέπτονται με τα στερεότυπα των γιαγιάδων τους! Ξε-αγχώσου! Έχεις μια ζωή μπροστά σου και η αξία της γυναίκας δεν κρίνεται ανάλογα με τη σεξουαλική της ζωή…

Το προβλημα ειναι οτι ολο εγω κανω πισω οποτε παει να γινει σεξ με καποιο αγορι. Αλλα νομιζω οτι δεν τους γνωριζω σωστα γιατι τους περισσοτερους τους γνωριζω απο καμακι και οποτε βγαινω πρωτα ραντεβου μαζι τους μου λενε να παω σπιτι τους και κομπλαρω ενω θελω πολυ να παω και να γινει σεξ αλλα οχι με αυτον τον τροπο. Προφανώς δεν σου αρέσει αυτός ο τρόπος: καμάκι-ραντεβού-σπίτι και σεξ. Μοιάζει με ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε! Ποια στοιχειωδώς ευαίσθητη κοπέλα θέλει να γίνει έτσι η πρώτη της εμπειρία; Πολύ πιο ομαλό είναι να γνωρίσεις ένα αγόρι σε φιλική παρέα/σε μια εκδήλωση/σε ένα χώρο χόμπι/στη σχολή σου/στη δουλειά σου/στη γειτονιά σου κοκ, να ανταλλάξετε τηλέφωνα, να βγείτε μερικές φορές να γνωριστείτε, να αρέσει ο έναν στον άλλον, να αναπτυχθούν κάποια συναισθήματα,  να γίνουν μερικές κινήσεις και όποτε νιώσεις άνετα να προχωρήσεις. Είναι δικαίωμά σου να θέλεις η πρώτη σου εμπειρία να γίνει στο πλαίσιο σχέσης, έστω σχέσης που θα κρατήσει 2-3 μήνες, αλλά θα περιλαμβάνει  παρέα, κάποιο συναίσθημα και θα σου δοθεί κάποιος χρόνος.

Οποτε γνωριζω καποιο αγορι ντρεπομαι πολυ να του πω οτι ειμαι παρθενα και οτι δεν εχω καμια σεξουαλικη εμπειρια οσο εμφανισιμη και αν ειμαι. Δεν γνωρίζεις ένα αγόρι και μάλιστα με καμάκι, και του λες «Χαίρω πολύ, είμαι παρθένα!». Αυτό θα γίνει αν τον γνωρίσεις με τον τρόπο που περιέγραψα και φτάσετε στο σημείο των πρώτων προσεγγίσεων. Ανάλογα και με τις αρχές του, το αγόρι είναι πιθανό όχι μόνο να μη σε θεωρήσει «ελαττωματική», αλλά και να εκτιμήσει το ότι δεν ήθελες να κάνεις σεξ αν δεν ήταν με τον τρόπο που είχες επιλέξει.

Παραμένει όμως η απορία μου, πώς μια ωραία κοπέλα δέχεται μόνο «καμάκια». Μήπως δεν έχεις φιλικό κύκλο; Μήπως δεν βγαίνεις αρκετά; Μήπως συχνάζεις μόνο σε χώρους με «καμάκια»; Μήπως κάτι στην εμφάνισή σου προσελκύει κατά σύστημα τέτοιους άντρες; Εσύ όταν σου αρέσει ένα αγόρι τι κάνεις; Έχεις το θάρρος να τον προσεγγίσεις, φιλικά στην αρχή; Μήπως δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.