Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο παντρεμένος εραστής δέρνει κιόλας!

Εχω σχεση εδω και 1 χρονο με τον Χ, παντρεμένο. Στην διαρκεια της σχεσης πολλες φορες μου ειπε οτι θα χωριζε αλλα παντα προεκυπτε καποιο σοβαρο θεμα γι αυτον κ το ανεβαλλε, απομακυνοταν απο μενα και μ εβαζε στον παγο, ελεγε οτι θα χωριζε ουτως η αλλως κ οτι δεν την αντεχε την συζυγο του.  

Πριν 3 μηνες ξεκινησα μια διαδυκτιακη επικοινωνια μ ενα τυπο απο μακρυα. Ο Χ βρηκε τα μηνυματα με τον αλλο, εξοργιστηκε, θολωσε και μ εδειρε....ακολουθουν σκηνες παραλογισμου κ τρελας. Τις επομενες μερες ερχεται για δουλειες στην πολη μου αυτος με τον οποιο μιλουσα στο ιντερνετ. Βρισκομαστε απο κοντα και υπαρχει κ σεξουαλικη συνευρεση....(ο,τι εκανα μαζι του ηταν απο μια εσωτερικη αντιδραση και οχι γιατι ειχα αισθηματα γι αυτον). Μετα απο καποιες εβδομαδες ξανασυναντιεμαι με τον Χ προσπαθωντας να δουμε τι σωζεται, κ πιεζοντας με να του πω την αληθεια για το τι συνεβαινε με τον αλλον του λεω ολη την αληθεια.

Τωρα εχουν περασει 2 μηνες, μιλαμε συνεχεια στο τηλ. βρισκομαστε καθημερινα γιατι κανουμε την ιδια δουλεια κ ειμαστε αμεσοι συνεργατες,εχουμε ερωτικες επαφες,  εγω τον αγαπαω και προσπαθησω να τον ξανακερδισω. Αυτος  μ αγαπαει αλλα φοβαται να μ εμπιστευτει, εχει εκρηξεις θυμου, απογοητευσης και μελαγχολιας, λεγοντας μου οτι μ αυτο που εκανα σκοτωσα το κοινο μας μελλον, κ οτι αν δεν το εκανα αυτο, θα ειχε ηδη χωρισει και θα  μεναμε μαζι. Μου λεει οτι βλεπει στον υπνο του εφιαλτες, εμενα κ τον αλλο μαζι....κ εκει που ειναι καλα πεφτει η ψυχολογια του. 

Εγω νιωθω χαλια γι αυτο που εκανα, το εχω μετανιωσει πικρα, μετανιωσα που δεν εκανα λιγη υπομονη ακομα....ειμαι απελπισμενη...τι να κανω???? Πως να ξανακερδισω την εμπιστοσυνη του? Θελω να ειμαι μαζι του, αλλα αυτος μου λεει οτι πλεον δεν υπαρχει λογος να αποχωριστει τα παιδια του κ θα συνεχισει την συγκατοικηση με την γυναικα του. Ολο αυτο με πληγωνει τοσο πολυ...με πληγωνει που ειμαι υπαιτια κ για τον δικο του πονο κ για τον δικο μου. Οποιαδηποτε συμβουλη θα ειναι για μενα οαση.

Β

 

Για το πολυσυζητημένο θέμα της σχέσης με τον παντρεμένο, σε παραπέμπω σε παλιότερη ανάρτηση που περιλαμβάνει και ένα σχετικό κεφάλαιο από ένα βιβλίο μου


Η διαφορά στη δική σου περίπτωση είναι πως από αντίδραση έκανες μια παράλληλη περιπέτεια. Και ο παντρεμένος σε έδειρε! Ποιά λογική μπορεί να το δεχτεί αυτό; Γενικά τον ξυλοδαρμό και ειδικότερα από κάποιον που έχει κι αυτός τη δική του ζωή; Και μόνο αυτό το γεγονός θα πρέπει να σε κάνει να το σκεφτείς πολύ αν θα δέσεις τη ζωή σου μαζί του...

Και τώρα ο Χ δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός! Θεωρώ πως βρήκε πλέον μια πολύ καλή δικαιοκογία για να μη διαλυσει το γάμο του... Εξήγησέ του πως η περιπέτειά σου έχει λήξει και υπό ποιές συνθήκες την έκανες. Αν δεν σε εμπιστεύεται, ας φύγει. Κι αν δεν αποφασίζει διαζύγιο, ας ξαναφύγει!

Όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, προτείνω δοκιμαστικό χωρισμό κι ας έρθει να σε διεκδικήσει αν και όταν είναι έτοιμος. Και θα ευχόμουν τότε να μη σε βρει διαθέσιμη!

17 σχόλια:

  1. Απαράδεχτος άνθρωπος! Αν μπορεί να χαρακτηριστεί "ανθρωπος"! Και εσύ τι κάνεις; Δε βλέπεις πόσο εγωιστής είναι για να μην πω τίποτε χειρότερο... και από πάνω νιώθεις και ενοχές! Σύνελθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως ειναι μια κρισιμη περιοδος δοκιμασιας και για τους δυο. Στο τελος θα φανει ποιος και τι αξιζει.

      Διαγραφή
  2. Μαλλον είναι οπαδός του συνθήματος @αμώ και δέρνω. Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε, κουτοχορτο (κι οχι μονο!) που τρωνε μερικες... Αλλα, δυστυχως, μερικοι εξυπνακηδες βρισκουν και τα κανουν!

    Δεν θα μπορουσα να συμφνησω περισσοτερο με το σχολιο οτι "βρηκε μια πολυ καλη δικαιολογια για να μην διαλυσει το γαμο του"! Ολα τα εξτρα μιας εξωσυζυγικης σχεσης και το παραμυθι παει συννεφο!

    Ξυπνα κοπελια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως είναι διαπιστωμένο οτι ο παντρεμένος που κάνει διπλή ζωή, δε θέλει η γυναίκα του να κάνει το ιδιο, ουτε και η ερωμένη του, οπως εδω. Δηλαδή αυτό που κανει ο ιδιος το θεωρεί επιλήψιμο οταν το κάνουν οι αλλοι. Η σύζυγος αραγε τι ρόλο βαράει; Eγώ θα πρότεινα με κάποιο τρόπο να λάβει γνώση. Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα και σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας, η συζυγος τα γνωριζει ολα απο την αρχη της σχεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σύζυγος τα γνωρίζει όλα και είναι ακόμη μαζί του?Τι συνδέει αυτούς τους ανθρώπους ακόμη? Πόσο "κόλλημα τρώμε" μερικές φορές με κάποιους ανθρώπους και ας είναι πασιφανές πόσο κακό μας κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξερω τι τους συνδεει, προφανως οικονομικοι λογοι κ η δυναμη της συνηθειας!! Θεωρειτε οτι αυτο που εκανα εγω ειναι τοσο μεμπτο??? με κανει να αισθανομαι οτι ειμαι η χειροτερη των γυναικων, δεν λεω οτι ηταν και σωστο να ξεκινησω κατι παραλληλο που κρατησε εικοσι μερες, αλλα κ η δικη του συμπεριφορα δεν ηταν ξεκαθαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όχι, δεν το θεωρώ μεμπτό. Η σχέση με παντρεμένο είναι εξ ορισμού "ελεύθερη" και για τα δυο μέλη. Αυτός δεν ξέρεις τι κάνει με τη γυναίκα του (όσο κι αν λέει πως ζει τυπικά), οπότε κι εσύ έχεις δικαίωμα να ζεις τη ζωή σου παράλληλα. Ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή την απαίτηση πίστης εκ μέρους των παντρεμένων προς τις ανύπαντρες ερωμένες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγουρα δεν ξερω τι κανει, το θεμα ειναι οτι βγαζει εμενα ανηθικη κ υπευθυνη για την ζωη που του στερησα βαση αυτης της απιστιας. Λογικο??? Επισης, αυτος συνεχιζει να ειναι στον γαμο του, να ειναι μαζι μου αλλα να μου λεει οτι δεν μπορει να κλεισει τις πληγες που του ανοιξα. Του δειχνω την μετανοια μου και την αγαπη που πραγματικα νιωθω αλλα ειναι μια μερα καλα και μια μερα χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσυ τι προσδοκάς απο τον παντρεμένο? Θέλεις στο τέλος να σε πάρει? Ή απλως θέλεις να περνάτε καλά? Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δ.Α. θα ηθελα να ειμαι μαζι του αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να συμβει στην πραγματικοτητα. Θα ηθελα να ακουσω κ την αποψη ενος αντρα, οσον αφορα την απιστια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιες ειναι οι ηλικιες σας?Καθως και της γυναικας του.
    Τα παιδια ειναι μικρα σε ηλικια αρα και η μανα λόγικα νεα θα ειναι.
    Εξαιρετικα σπανιο γυναικες εκει γυρο στα 40 και κατω να δεχονται κατι τετοιο.
    Συνηθος τετοιες καταστασεις αποδεχονται γυναικες 50-55 και πανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγω ειμαι 31, αυτος 37 κ η συζυγος 36. Δεν ξερω, ειμαι σε εξαιρετικα μπερδεμενη κατασταση. Την μια μερα ειμαστε καλα, την αλλη μερα μου επιρριπτει ευθυνες για την απιστια μου, φυσικα ουτε λογος για τις δικες του ευθυνες απεναντι μου, μου δημιουργει τυψεις. Ζηλευει οποιον με πλησιαζει ή μου μιλαει και φυσικα ζηλευω και εγω που συνεχιζει να μενει σπιτι του. Με την αλλη τσακωνονται συνεχως, τους ακουω στα τηλεφωνηματα.....εμενα μου μιλαει μπροστα της....ειλικρινα πρωτη φορα ζω κατι τετοιο και δεν ξερω για ποσο ακομα θα την παλεψω, δεδομενου οτι υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα αγαπης και ερωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω θα σου ελεγα να προσπαθησεις να αποβαλλεις καθε συναισθημα, και να βαλεις τη λογικη μπροστα και να προχωρησεις παρακατω!!
    Δεν υπαρχει μελλον με αυτον τον ανθρωπο.
    Τετοιες σχεσεις σαν τη δικη σας,αμα βγουν απο το σταδιο της παρανομιας ειναι καταδικασμενες να τελειωσουν.
    Ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο οτι πανω απο το 90% τετοιων σχεσεων-γαμων που προερχωνται απο απιστεια,ακομα και αν μονιμοποιηθουν θα τελειωσουν.
    Η δικη σας θα τελειωσει 100% λογου και του χαρακτηρα του.
    Το τι γινεται ακριβως μεσα στο σπιτι τους δε το ξερεις,και δε ξερεις και που οφειλεται!
    Μην ξεχνας σε εχει χτυπησει μια φορα και σε ζηλευει αρκετα.
    Μη παρασυρεσαι απο αυτα που ακους στα τηλεφωνα κτλ.
    Παιζει να υπαρχει και θεατρο(στα αιτια) απο την πλευρα του συζηγου προς εσενα.
    Και σε καθε περιπτωση οι ανδρες δυσκολα εγκαταλειπουν το γαμο τους,ακομα και αν ειναι ενα απλο κελυφος.
    Καταρχας το οικονομικο κοστος.
    Μη ξεχνας βαση της ηλικιας των παιδιων,θα εχει νομικα κατοχυρομενες εκκρεμοτητες μαζι τους για 15 ακομα χρονια,μεχρι το τελος των σπουδων τους.
    Αν δεν εργαζεται η συζηγος θα εχει να δινει και διατροφη συζηγου.
    Μετα ειναι η αισθηση κοινωνικης αποτυχιας ενος διαζυγιου για τον ανδρα.
    Νομικες εκκρεμοτητες,πιθανα δικαστηρια,εντασεις.
    Μετα ειναι οι σχεσεις του με τα παιδια,που μετα απο ενα διαζυγιο περνανε μεγαλο πληγμα.
    Υπαρχουν κρυμμενα αισθηματα και ασταθεια.
    Οι σχεσεις πατερα-παιδιων μετα απο καθε διαζυγιο στη καλυτερη περιπτωση ειναι στη κοψη του ξυραφιου.
    Περα απο ολα αυτα διακρινω στο χαρακτηρα του μια ταση καταπιεσης προς τον αλλον.
    Και το λεω πολυ γλυκα.
    Παιζει ολες αυτες οι εντασεις στο γαμο του να οφειλονται και σε αυτον τον παραγοντα.
    Και οσο γιατι δεν τον παραταει η συζηγος?
    Μπορει να ειναι πολλοι παραγοντες,οικονομικοι,συναισθηματικοι κτλ.
    Παντος σκεψου και ενα που θα σου πω!
    Δυσκολα οι πιο πολλες γυναικες εγκαταλειπουν ανδρες που τις...κακοποιουν!
    Οι περισσοτερες αναπτυσουν ενα δεσιμο με τον....δυναστη τους!!
    Καποια στιγμη βεβαια αμα τα πραγματα φτασουν στο αμην,φευγουν.
    Αλλα εσυ θα ηθελες ενα τετοιο ανθρωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.