Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Εφηβικό φλερτ

Είμαι 17χρονών. Εδω και καιρό υπάρχει ενα αγόρι συνομήλικο μου το οποίο μου αρέσει, αλλά δεν ξερω πως να τον πλησιάσω. Εκτος από αυτό δεν έχουμε και ιδιαίτερη επαφή αν και πηγαίνουμε στο ιδιο σχολείο. Εκείνος είναι από τους πιο δημοφιλεις και εγω ειμαι χαμηλών τονων. Ωστόσο είμαστε ηλεκτρονικοί φίλοι και έχω παρατηρήσει ότι κάνει like σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζω. Επίσης τις προάλλες είχα την αίσθηση οτι με κοιτουσε κάπως παράξενα. Σήμερα όμως, τελείως ξαφνικά σταμάτησε να με ακολουθεί. Πραγματικά βρίσκομαι σε απόγνωση. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Η γνώμη σας θα με βοηθούσε πολύ.

Χ

 

Τα εφηβικά φλερτάκια αυτής της ηλικίας φέρνουν τις πρώτες συγκινήσεις αλλά και τις πρώτες στενοχώριες…
Δεν είναι όλα τα αγόρια της ηλικίας σου συνεπή και ώριμα, έτσι πολλές φορές το ενδιαφέρον προς ένα κορίτσι εναλλάσσεται με αδιαφορία. Αφού όμως δεν έχει ακόμη συμβεί ούτε εκφραστεί κάτι μεταξύ σας, απλώς ανταλλάσσετε κάποια like και βλέμματα, δεν μπορείς να περιμένεις συνέπεια συμπεριφοράς!
Απλώς εσύ είσαι πολύ ευαίσθητη και ερωτευμένη και έχεις ήδη επενδύσει, πράγμα που δεν θα πρέπει να κάνεις τόσο εύκολα.
Αφού δεν βρήκες το θάρρος ως τώρα να τον προσεγγίσεις, τώρα δεν μπορείς να του ζητήσεις το λόγο. Μπορεί την περίοδο αυτή να έχει εξετάσεις ή να έχει στρέψει την προσοχή του σε κάποιο άλλο θέμα. Μπορεί να σε βρίσκει συμπαθητική ή όμορφη αλλά για κάποιο δικό του λόγο να αποφάσισε να μην το προχωρήσει. Ή μπορεί να του άρεσες για κάποιο διάστημα και μετά να άλλαξε. Ένα δημοφιλές αγόρι έχει μεγάλη προσφορά ενδιαφέροντος από κορίτσια, οπότε μπορεί την περίοδο αυτή να ασχολείται με κάποια άλλη. Γιατί; Δεν μπορούμε να ξέρουμε! Καταλαβαίνω πως οι πιθανότητες αυτές σε στεναχωρούν, αλλά  έτσι είναι η πραγματικότητα.

Προτείνω να συνεχίσεις τις αναρτήσεις σου και αν θέλει θα ανταποκριθεί. Αφού όμως σου αρέσει τόσο, καλό είναι να φροντίσεις να τον πλησιάσεις. Δεν υπάρχουν κοινές παρέες; κάποιος κοινός φίλος; κάποια κοινή σχολική δραστηριότητα. Καλό είναι να ξεφεύγεις από τους χαμηλούς σου τόνους  και να μάθεις να διεκδικείς. Επίσης, να έχεις τους δικούς σου φίλους, ενδιαφέροντα και στόχους ώστε να μην εξαρτάται η ζωή σου από ένα φλερτ.

 

1 σχόλιο:

  1. Οταν λες σταμάτησε να σε ακολουθεί τι εννοείς? στο φβ ή στο σχολείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.