Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Το ζευγάρι και τα παιδιά από άλλους γάμους

Ειμαι 43 χρονων παντρευτηκα πριν 5 χρονια(2οςγαμος).εχω 2 μεγαλα παιδια απο τον 1ο γαμο .εκεινος μια εφηβη κορη 14χρ.μετα το γαμο αρχισε να μου κανει πολεμο νευρων για τα παιδια μ που ειναι αψογα κ πολυ καλα παιδια ολα του φταινε ακομα κ που περπατανε.η κορη μ κανει τρομερη υπομονη παρολο πιυ την προσβαλει κ την στεναχωρει συνεχεια.ο γιος μ μενει με τον πατερα του κ ερχετε κ εδω να κατσει λιγο η να φαμε κ αυτο τ φταιει κ συνεχεια γκρινια γρουσουζια.συνεχεια τσακωνομαστε γιατι δεν υπαρχει κατι π να μην τον ενοχλει.μαλλον θελει να τα διωξω γιατι τα ζηλευει.λεει βαριες κουβεντες κ το τραβαει πολυ.κανω τοσα χρονια υπομονη μεχρι που μου εσπασαν τα νευρα.τον εχω διωξει πολλες φορες λεει θα αλλαξει κ παλι τα ιδια.
η κορη τ δεν ηθελε να ερθει να τον δει απο τοτε π παντρευτηκαμε.ηρθε καποιες φορες κ τερμα.πριν 2 μηνες αρχισε να ερχετε παλι κ τωρα ειμαστε πολυ χειροτερα.οτι ελεγε για τα παιδια μου τωρα τα λουζετε κ χειροτερα χωρις να το παραδεχετε ομως.οτι τ πει η κορη τ τρεχει σαν σκυλακι τον εκμεταλλευετε μεχρι αηδιας κ εκεινον κ τη μανα τ που της κανουν ολα τα χατηρια.αδιαφορει πληρως για μενα σαν να μην υπαρχω μου μιλαει αποτομα μπροστα της κ χαιρονται κ οι δυο.απλα εγω δεν ειμαι χαρακτηρας να φερομαι οπως εκεινος.δεν σας τα λεω ολα αυτα απο ζηλια σας μιλαω εντιμως απλα πνιγομαι κ δεν αντεχω αλλο να ζησω ετσι τη ζωη μου.απο τη μερα που ηρθε η κορη του εχουμε γινει ανω κατω.οτι κ αν πω δεν καταλαβαινει τπτ.πολεμο νευρων μ κανει μονο.μηπως ειναι καλυτερα να το παρω αποφαση κ να τον διωξω με το ζορι?
M

Τα προβλήματα που δημιουργούνται με τα παιδιά ενός διαζευγμένου ζευγαριού είναι απλώς μετατόπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στο εσωτερικό του ζευγαριού. Και γενικά το παιδί βλέπει το νέο σύντροφο του γονιού του με τον τρόπο που εκείνος του εμπνέει.
Ποια είναι τα προβλήματά σου με τον άντρα σου; Γνωρίζατε εξ αρχής την ύπαρξη των παιδιών. Τι συμφωνία είχε γίνει μεταξύ σας; Δεν είχατε γνωριστεί με την κόρη του; Δεν σε είχε αποδεχτεί;
Πιστεύω πως χρειάζεται μια πολύ καλή εξήγηση εφ όλης της ύλης πρώτα σχετικά με τη σχέση σας και δεύτερον σχετικά με τα παιδιά: τι σχέσεις και συναισθήματα υπάρχουν, πώς θα ρυθμιστεί η σχέση τους μαζί σας και ποια όρια θα τεθούν. Θα σας ήταν απαραίτητη συμβουλευτική ζευγαριού, αλλά δεν νομίζω να πεισθεί ο σύζυγος για κάτι τέτοιο… Ίσως κάποιο συγγενικό ή φιλικό άτομο που εκτιμάτε, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βάλετε σε σειρά τα πράγματα.
Βάλτε κάποιους στόχους και δώστε λίγο καιρό να πραγματοποιηθούν. Αν δεν γίνει κάτι, δεν βλέπω να αντέχεις και πολύ αυτό το γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.